Kera seeds - Royal Queen Diamond

Feminized

Kera seeds - Royal Queen Diamond
€ 3,75 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZKS31
Royal Queen Diamond variant groeit zeer snel. Tijdens de explosieve bloeiperiode groeien er binnen een paar dagen volle toppen aan de lange flexibele takken. Het aroma van deze Indica variant is zacht zoetig/fruitig en zeer intens. Omdat de plant snel groeit en bloeit, hebben schimmels weinig vat op deze soort. Ideaal dus voor vochtige omgevingen. Vele andere Indica soorten met een langere bloeiperiode hebben wel last van botrytis en andere schimmels.
Royal Queen Diamond is een soort die niet mag ontbreken in onze classic assortiment. Hij produceert wiet die een aangename, relaxte high geeft, waar je na een dag hard werken zo naar verlangt. Deze stabiele hybride wordt gedomineerd door Indicagenen en hierdoor is dit een snel bloeiende en groeiende plant met meer dan bevredigende resultaten: grote hoeveelheden topkwalitatieve marihuana.

Kweekeigenschappen
Aangezien hij voornamelijk een Indica is, kan hij zowel binnen als buiten gekweekt worden. Hij groeit op tot een prachtige, lange en flexibele dame met een imposante centrale top. De donkergroene bladeren worden vaak mooi paars van kleur naarmate de plant ouder wordt en vormen een geweldige achtergrond voor de dikke toppen met hun glinsterend witte kristallen en hars. Het THC-gehalte van Royal Queen Diamond ligt tussen de 15 en 20%. Als de plant de volwassenheid bereikt en in bloei komt, scheidt hij een bekoorlijk zoete, fruitige en intense geur af.

Effect en smaakbeleving
Deze variëteit is wat we noemen 'zeer dicht tegen de perfectie aan'; de wiet is sterk, heeft een lekkere smaak en een heerlijke geur, is makkelijk te kweken, bloeit vroeg en produceert opmerkelijke hoeveelheden hars. De geur is zeer karakteristiek en verschilt van die van andere rassen; hij is sterk, zoet en enigszins fruitig. Ook de smaak is sterk en blijft een tijdje op je tong hangen. Hij rookt erg lekker weg en laat je niet verstikken. De wiet van Royal Queen Diamond kan lange tijd bewaard worden zonder daarbij zijn kracht en geur te verliezen.

Unieke eigenschappen
Snelle soort
Goed voor binnen en buiten
Kan tegen vochtige omgevingen
Zoete/fruitige smaak en uitstekende high

Technische Daten

Art Gefeminiseerd