Sjoppie - Pineapple Sativa

Feminized

Sjoppie - Pineapple Sativa
vanaf € 5,95 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZdsKS18
Pineapple Sativa

THC                        18%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        High
Opbrengst buitenkweek        High
Hoogte binnenkweek        90 – 130 cm
Hoogte buitenkweek        120 – 170 cm
Bloeiperiode                9 - 10 weken
Oogstmaand                Oktober
Genetische achtergrond        Blue Dream X White Widow
Sativa - Indica                80% Sativa 20% Indica

Details
Pineapple Sativa is zowel bij (medicinale) rokers als kwekers erg populair en staat bekend om haar betrouwbare en hoge opbrengsten van kwalitatief goede cannabis.

Herkomst
De fruitige Pineapple Sativa is een kruising tussen Blue Dream en White Widow. Zoals de naam al doet vermoeden, is Pineapple Sativa voor het grootste gedeelte Sativa. De samenstelling is 80% Sativa en 20% Indica.

Kweekeigenschappen
Met dank aan de populaire White Widow heeft de Pineapple Sativa een hoge opbrengst en is de plant gemakkelijk te kweken. Wanneer je haar goed verzorgt, kan de opbrengst echt enorm zijn. De plant wordt flink groot, met lange, dunne bladeren en strakke buds. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte hebt, zodat ze in alle vrijheid kan groeien. De van de Blue Dream afkomstige blueberry invloeden zorgen voor mooie paarse en blauwe kleurtjes in je toppen. De bloeitijd van Pineapple Sativa is 9 tot 10 weken en ze kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar binnen zal ze het veel beter doen.

Effect en smaakbeleving
Pineapple Sativa staat bekend om haar oldschool haze smaak, die er samen met de White Widow invloed voor zorgt dat je opgewekt wordt en helder blijft. De oldschool haze smaak van Pineapple Sativa is verrassend en daarnaast smaakt ze niet alleen zoet, maar ook lekker fruitig en fris. Het effect is langdurig. Pineapple Sativa biedt het beste van twee werelden; een relaxte stone in combinatie met een fijne en energieke high. Je wordt erg opgewekt en helder van deze soort. Op medisch gebied helpt Pineapple Sativa bij misselijkheid, pijn en stress.

Unieke eigenschappen
Hoge plant met erg goede opbrengst
Langdurig effect
Energieke high