Spliff - Amnesiac 5 Stuks feminized

5 Stuks sativa

Spliff - Amnesiac 5 Stuks  feminized
Spliff - Amnesiac 5 Stuks  feminized
32.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895084
Amnesiac Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. (Amnesia x Neville's Haze) x Super Silver Haze. Sterke wierook-achtige Haze geur en smaak met een vleugje citrus. Sativa structuur met weinig blad. Sterke psychoactieve high die kan helpen tegen pijn, misselijkheid, angst en een gebrek aan eetlust.

Deze soort komt voort uit een kruising tussen de beste Amnesia kloon (Amnesia x Neville's Haze) die destijds in Nederland te vinden was en een van haar voorouders: Super Silver Haze. Door als het ware "terug" te kruisen hebben we de beruchte wisselvalligheid van Amnesia grotendeels verholpen en is onze Amnesiac een uiterst stabiele Haze soort.

Slechts twee van de in totaal 5 fenotypes wijken enigszins af wat betreft hoogte en uiterlijk.
De smalle, gekartelde bladeren staan wijd uit elkaar en hebben een donkergroene kleur. De toppen zijn keihard, compact en zwaar, ze bevatten bovendien weinig blad en zijn dus makkelijk te knippen. Amnesiac wordt binnen gemiddeld zo'n 160 cm hoog, maar kan buiten wel een lengte van 2,5-3,00 meter bereiken. Het is een goed idee om vlak voor het begin van de bloeifase te toppen of de bovenste 5 of 6 setjes bladeren te verwijderen zodat de plant wat korter blijft.

Amnesiac is een oersterke sativa soort met een krachtig psychoactief, hersen-stimulerend effect en een flinke bodystone. Het sterke Haze aroma wordt aangevuld met een vleugje citrus en wierook. Deze soort kan medicinaal zeer effectief zijn tegen angst, chronische pijn, misselijkheid en een gebrek aan eetlust.