Spliff Bronze Afghan

5 Stuks Bronze line seeds, Buiten NL

Spliff Bronze Afghan
Spliff Bronze Afghan
9.90 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ890020
Afghan Reguliere Wiet Zaden

Pure Indica. Afghaanse Kush IBL. Zeer stabiel. Zoete hasj-achtige smaak en aroma. Korte plant die zeer eenvoudig is om te kweken en oogsten.

Onze Afghan komt oorspronkelijk uit het noorden van Afghanistan tegen de grens van Tadzjikistan. Ze is een 100% Indica met een hoog THC percentage. Het is ons gelukt om deze soort stabieler te maken en haar lengte in te korten zodat ze geschikt is voor binnenteelt. Een zeer sterke plant die goed tegen te veel water en voeding kan.
De zaden komen gewoonlijk binnen 3 à 4 dagen op. Deze extreem stabiele soort bevat weinig tot geen variatie tussen de verschillende fenotypen. Afghan groeit in een typische kerstboom-vorm. De hoofdtoppen zijn langgerekt, dik en hard. Buds op de zijtakken zijn spaarzaam en klein, maar wel keihard en vol met hars. Afghan heeft naar verhouding erg weinig blad in de toppen en is dus eenvoudig te knippen.

Als de plant afgebloeid is dan ruikt ze naar heerlijke Afghaanse Hasj. Afghan heeft een geweldige zoete, grond-achtige, fruitige smaak met een typische narcotische indica high. Medicinaal gebruik van deze soort kan helpen tegen misselijkheid, slapeloosheid en spasmes.