Spliff Bronze Master Kush

5 Stuks Bronze line seeds

Stuks
Spliff Bronze Master Kush
Spliff Bronze Master Kush
9.90 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ890022
Master Kush Reguliere Wiet Zaden

Indica dominant. Hindu Kush x Trainwreck x Skunk #1. Zeer stevige plant. Krachtig Kush aroma, zoete citrussmaak en een beresterk indica effect.

Indica dominant. Hindu Kush x Trainwreck x Skunk no.1. Krachtige aardse Kush geur en een zoete, limoen-achtige smaak. Compacte, harde toppen en makkelijk te kweken op alle media. Zeer commerciële soort met een hoog THC percentage. Heldere high met een heerlijke body buzz.

Master Kush is ontwikkeld door Hindu Kush, een soort die bekend staat om haar unieke smaak en sterke body stone, te kruisen met twee extreem populaire commerciële soorten, Skunk #1 en Trainwreck. Master Kush combineert het hoge THC niveau van Trainwreck met de betrouwbaarheid van Skunk #1. Het eindresultaat is een sterke, makkelijk te kweken soort die al de beste kenmerken van Afghaanse landras-soorten behoudt.

Deze soort is een korte, bossige plant die zich veel vertakt en compacte, harde toppen vormt. Ze is eenvoudig te kweken en strekt zich nauwelijks tijdens de bloei. We raden daarom ook aan om minimaal drie weken voor te groeien. Toppen is raadzaam om de lengte van de planten gelijk te houden. Master Kush is extreem stevig en is zowel binnen als buiten makkelijk te kweken op alle media. Een zeer commerciële soort.

De buds zijn hard, rond en ontzettend plakkerig. Master Kush heeft een krachtige aardse Kush geur en een zoete, limoen-achtige smaak. Ze heeft een heldere high met een heerlijk ontspannen, warme body buzz. Een zeer medicinale soort die gebruikt kan worden tegen o.a. ADHD, bipolaire stoornis, gastro-intestinale klachten, glaucoom, gebrek aan eetlust, migraine en ptss.