Spliff GOLD Afghani gold

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL

Spliff GOLD Afghani gold
Spliff GOLD Afghani gold
27.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895063
Afghani Gold Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica. Afghani #1 x Skunk #1. Zeer tolerant tegen irrigatie en overbemesting. Korte, stevige plant met één grote hoofdtop.  Ruikt naar Afghaanse hasj met een zoete, fruitige smaak.

We hebben onze reguliere Afghaan als moeder gebruikt en een Skunk #1 vader om onze Afghani Gold te creëren. Hierdoor is ze nog productiever. Het resultaat is een 90% Indica soort met een enorm sterk indica effect.

Afghani Gold is kort en heeft een kerstboom-achtige structuur. Een zeer sterke plant die goed tegen teveel water en voeding kan. Zaden zullen gewoonlijk binnen 3 à 4 dagen bovengronds komen. Deze soort is extreem stabiel en vertoont nauwelijks variatie tussen de verschillende fenotypen. De verschillende fenotypen brengen bovendien allemaal ongeveer hetzelfde gewicht op. De hoofdtoppen zijn langgerekt, dik en hard. De relatief weinig zijtoppen zijn klein, maar ook keihard. Afghan heeft naar verhouding weinig blad en veel bloemkelken vol met hars, eenvoudig te knippen dus!

Als de plant afgebloeid is dan ruikt ze naar heerlijke Afghaanse Hasj. Afghani Gold heeft een heerlijke zoete, grond-achtige, fruitige smaak met een typische narcotische Indica high. Medicinaal gebruik van deze soort kan helpen tegen misselijkheid, slapeloosheid en spasmes.