Spliff GOLD AK Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL autoflower

Spliff GOLD AK Automatic
Spliff GOLD AK Automatic
27.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895078
AK Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. AK x Dutch Blue Automatic. Pittig, gefermenteerd aroma en smaak met een hint van zoet fruit. Bossige, compacte plant met één compacte hoofdtop. Eerste bloeiverschijnselen in week 4. 20/4 schema voor het beste resultaat. Psycho-actieve high en lichte bodystone. Hoog THC gehalte voor een autoflowering soort.

Door AK (kruising van Colombian, Thai, Mexican en Afghani genetica) en Dutch Blue Automatic (Ruderalis, Northern Light, Santa Maria, Blueberry en Afghani genetica) te kruisen hebben wij onze snelste autoflowering soort ontwikkeld. AK Automatic is zeer eenvoudig te kweken, gebruikt weinig voeding en kan gemiddeld al na 10 weken geoogst worden.

De plant kent geen groeifase en vormt een hoofdtop met weinig zijtakken, ze is daardoor ook ideaal voor de SOG methode. Qua kleur en structuur ziet ze eruit als een Indica: donkergroen, kort en bossig. De eerste tekenen van bloei zie je rond de vierde week. Tijdens de laatste weken van de bloei zwellen de lange, kaarsvormige toppen en raken ze bedekt met trichomen.

Om deze plant optimaal te kweken kun je binnen het beste 20 uur licht per dag hanteren. AK Automatic zal buiten in zuidelijke regio's circa 100-120 gram per plant opleveren. In het Nederlandse klimaat brengt ze, afhankelijk van omstandigheden, tussen de 25 en de 60 gram op.

AK automatic heeft een licht gefermenteerde geur en smaak met een hint van zoet fruit. Het effect neigt naar een sativa met een stevige psychoactieve high en een lichte body stone. Deze soort kan medicinaal goed overdag gebruikt worden tegen stress en depressie.