Spliff GOLD Blue Medi kush

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden

Spliff GOLD Blue Medi kush
Spliff GOLD Blue Medi kush
32.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895081
Blue Medi Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. (California Sour x OG Kush) x Afghan Kush. Donkere bladeren en toppen met blauwe en licht paarse tinten. Fantastische fruit en mint smaak die doet denken aan zwarte hasj. Geweldige medicinale soort voor diverse kwalen.

Van Amerikaanse contacten met een medicinale cannabis club kregen we een prachtige blauwe California Sour x OG Kush kloon en waren erg onder de indruk van de smaak en geur, maar niet zozeer van de structuur van de plant. Door deze kloon te kruisen met onze Afghan hebben we de Blue Medi Kush ontwikkeld. Deze hybride behoudt alle belangrijke kenmerken van de originele kloon, maar heeft veel compactere en grotere toppen.

Deze soort, die ergens op het grensgebied tussen indica en sativa te plaatsen is, lijkt qua structuur en bloeitijd vooral op een indica. Haar smaak en high doen echter meer denken aan een klassieke sativa.

Blue Medi Kush doet slechts 7 á 8 weken over de bloeifase en blijft meestal zo'n 40-70 cm hoog. Twee van de drie mogelijke fenotypes hebben de neiging paars te kleuren. De opbrengst van deze soort is niet bovengemiddeld, maar het effect en de unieke smaak wel.

De heerlijke fruitsmaak doet denken aan een zoete rode wijn en wordt gevolgd door een pepermunt-achtige nasmaak. Na een langdurige cure kan deze smaak zich ontwikkelen tot een intense zoete citrussmaak. Het effect is langdurig, actief en euforisch. Blue Medi Kush is een geweldige medicinale soort tegen depressie, stress en angstigheid.