Spliff GOLD Dutch Blue Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL autoflower

Spliff GOLD Dutch Blue Automatic
Spliff GOLD Dutch Blue Automatic
24.90 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895071
Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Dutch Automatic x Blueberry x NL Special. Fruitig, grond-achtig aroma en smaak. Zeer bestendig tegen hoge EC. Snelle autoflowering soort: van zaad tot oogst in 10 à 11 weken. Ontspannen body stoned effect.

Dutch Automatic, Blue Berry en NL Special zijn gebruikt om onze Dutch Blue Automatic te creëren. Ze is een autoflowering soort met een behoorlijk THC percentage en een heerlijke smaak. Dankzij haar Ruderalis genetica, die in het wild voorkomt in Siberië, is ze bij uitstek geschikt om buiten te kweken in landen met een kouder klimaat. Dutch Blue Automatic is zeer schimmelbestendig en nauwelijks vatbaar voor andere plagen. Een ideale (buiten)soort voor beginners.

Dutch Blue Automatic kan goed tegen zowel onder- als overbemesting. Ze is zeer compact en vormt één hoofdtop met nauwelijks zijtakken, perfect voor SOG dus. In ideale binnen-omstandigheden worden de bladeren en toppen blauw. Buiten kan dat ook gebeuren als het een of twee nachten koud is geweest. Kweek deze soort binnen onder 18 uur licht per dag voor een maximale opbrengst.

Dutch Blue Automatic heeft een aards, fruitig aroma en smaak die doet denken aan donkere hasj met fruit-tonen dankzij haar Blue Berry genetica. Het effect is relatief mild maar euforisch en activerend met een lichte body stone. Medicinaal onder andere geschikt tegen ADHD, stress en angstigheid.