Spliff GOLD Fast Bud Outdoor Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL Semi/autoflower

Spliff GOLD Fast Bud Outdoor Automatic
Spliff GOLD Fast Bud Outdoor Automatic
36.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895077
Fast Bud Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Early Pearl x Mexican Sativa x Californian Sativa. Prachtig bloemig en kruidig aroma en een zoetige, citrusachtige smaak met hint van peper. Weinig blad, veel bloem. Buiten klaar midden - eind september in Nederland. Langdurige, sociale en energieke high.

De Fast Bud Outdoor is het resultaat van een langdurig en intensief kweekprogramma. We hebben de vroegbloeiende Early Pearl als basis gebruikt en haar terug gekruist met haar genetische voorouders: Mexicaanse Sativa en Californische Sativa. Hiermee hebben wij de soort veel stabieler gemaakt en de bloeitijd, kwaliteit en opbrengst flink verbeterd.

In Nederland is Fast Bud Outdoor al klaar om te oogsten in de 3e-4e week van september. Hoewel ze als het moet ze ook al midden september geoogst kan worden. Ze heeft naar verhouding veel top en weinig blad en maakt bovendien de grootste toppen aan van al onze buitensoorten. Fast Bud Outdoor is een lange, wijd gestructureerde plant met luchtige toppen die daardoor goed tegen schimmel bestand zijn. Ze kan in de volle grond makkelijk lengtes van boven de 3 meter halen.

Door haar sativa genetica kent ze de meeste variatie tussen de fenotypen van al onze buitensoorten, vooral in smaak als ook in bud structuur. De smaak en aroma variëren van bloemig en kruidig tot zoet met een zure bite. Fast Bud Outdoor heeft een sterke en langdurige sociale, energieke high die erg geschikt is tegen stress en depressie.