Spliff GOLD Gold Rush Outdoor Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL Semi/autoflower

Spliff GOLD Gold Rush Outdoor Automatic
Spliff GOLD Gold Rush Outdoor Automatic
36.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895076
Gold Rush Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Polm Gold x Purple Power x Afghan. Zoetige, dieselachtige smaak en aroma. Sterke, veerkrachtige plant. Goede THC productie. Snelst klaar van alle outdoor soorten, begin september. Bodystoned en enerverende high.

Door onze Polm Gold met een Purple Power te kruisen hebben we de Gold Rush Outdoor gecreëerd, een optimale soort voor buitenkweek in noordelijke klimaten. Door een bijzonder, vroegbloeiend Purple Power fenotype als vader te gebruiken is dit bovendien onze snelste buitensoort. Ze begint al te bloeien rond de 2e week van juli en is half - eind september klaar. Gold Rush Outdoor is een sterke, veerkrachtige plant die zeer schimmel- en ziektebestendig is. Perfect voor koudere en/of bergachtige klimaten. Gold Rush Outdoor heeft een behoorlijke THC productie voor buiten en is een stevig rokertje met een geweldige smaak.

Er zit wel enige variatie tussen de fenotypen, zowel in THC productie als in uiterlijk. Sommige fenotypen zullen eerst blauw en dan paars worden in de laatste fase van de bloei. De paarse fenotypen zijn de 2e-3e week van September klaar. Één witte feno is pas eind September klaar. De paarse feno ruikt duidelijk dieselachtig, terwijl de witte feno dat in lichtere mate heeft.

Gold Rush Outdoor is zeer aromatisch en heeft een zoete, aardse smaak en geur die naar Diesel neigt. De high is een complexe combinatie van een actieve high en een stevige body stone. Gold Rush Outdoor is medicinaal vooral goed te gebruiken tegen stress, depressie en een gebrek aan eetlust.