Spliff GOLD Power Plant

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden

Spliff GOLD Power Plant
Spliff GOLD Power Plant
32.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895064
Power Plant (5 female seeds) 90% Sativa, soft odour and flavour. Big resin producer and a very strong high. THC15-20%.
Power Plant Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Zuid-Afrikaanse IBL hybride. Bitterzoet, limoen aroma en een verse bitterzoete limoenachtige smaak. Grote toppen met veel THC. Commerciële plant met een hoge opbrengst. Buiten op balkon. Krachtige high; energieke and spacey. Potentieel THC percentage hoog.

Power Plant werd eind jaren negentig ontwikkeld in Nederland en stamt af van Zuid-Afrikaanse sativa. Deze met hars bedekte sativa knaller geeft hoge opbrengsten met een zeer hoog THC percentage, boven de 20% is goed mogelijk.

Door haar sativa achtergrond is begint deze soort lang en dun, hierdoor is ze aanvankelijk wat fragiel. Power Plant doet het daarna vrijwel overal goed omdat ze resistent is tegen ziektes, plaagdieren en schimmel. De bladeren zijn lang, smal, sterk gekarteld en hebben een donkergroene kleur. Door de goede bloem/blad verhouding is het knippen zeer eenvoudig. De toppen zijn kaarsvormig, groot en indrukwekkend. Alhoewel ze wel wat 'fluffy' zijn, is de opbrengst heel goed. Geef haar indoor 5 dagen groei nadat ze kloon grootte heeft bereikt en zet haar daarna op 12/12. Door de snelle bloei zie je al na de 1e week topvorming. Power Plant maakt zonder te toppen 3 à 4 hoofdtoppen aan, maar reageert ook goed op toppen. Ze is ook geschikt voor buitenteelt in warmere gebieden of met enige beschutting.

De toppen hebben een doordringend bitterzoet, limoen aroma en een verse bitterzoete limoen-achtige smaak. De high is sterk, energiek en een spacey: "Houston we have lift off". Dit effect kan helpen bij bijvoorbeeld stress, depressie en chronische pijn.