Spliff GOLD Sweet'n Sour Oudoor Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL semi/autoflower

Spliff GOLD Sweet'n Sour Oudoor Automatic
Spliff GOLD Sweet'n Sour Oudoor Automatic
36.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895075
White Widow Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. (Brazilian Sativa x South Indian Indica) x Northern Lights Special. Snel, stabiel en bedekt met trichomen. Aards, zuur aroma.

White Widow is een Amsterdamse coffeeshop klassieker die al sinds haar ontstaan zeer geliefd bij zowel kwekers als consumenten, dit is onze versie van deze beroemde soort. Onze vrouwelijke White Widow is ontwikkeld door onze reguliere White Widow te kruisen met een van onze favoriete soorten: Northern Lights Special. Het resultaat is een zeer stabiele en homogene soort die nóg compacter en sterker is dan onze reguliere Widow.

Qua topvorming, kaarsvormig en hoeveelheid kristallen is het een echte Sativa, maar de compacte structuur, bladvorm en snelle bloei laten zien dat het hier toch echt om een licht Indica dominante dame gaat. De eerste bloeiverschijnselen zijn waar te nemen rond de 3e-4e week bloei en vanaf daar gaat het hard. Ze is kort van statuur met een lengte van 60-80 cm en kan binnen 10 weken van zaad tot oogst gekweekt worden. White Widow is bij uitstek geschikt voor hydrosystemen en is makkelijk te knippen vanwege haar geweldige bloem/blad verhouding.

White Widow heeft een aarde-achtig aroma met hints van fruit. Het effect is snel te voelen en is te beschrijven als een actieve, stimulerende high met een milde, ontspannen body stone. Medicinale toepassingen zijn o.a. neuropatische pijnen, spier spasmen en spierkramp.