Spliff - Lemon Cream Kush Automatic 5 Stuks feminized

5 Stuks autoflower

Spliff - Lemon Cream Kush Automatic 5 Stuks  feminized
Spliff - Lemon Cream Kush Automatic 5 Stuks  feminized
27.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895086
Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Medical Kush x Dutch automatic. Skunk-achtige Kush en citrus smaak en aroma. Gemiddelde opbrengst. Mooie trichoom formatie. Een gebalanceerde, actieve en pijnstillende high. Eerste tekenen van bloei na 5 weken, klaar in 10 weken van zaad tot oogst.

Lemon Cream Kush Automatic is het resultaat van een uitgebreid kweekprogramma waarbij we zijn begonnen met onze vertrouwde Medical Kush als moeder en een Dutch Automatic vader. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een autoflowering soort te ontwikkelen met de unieke smaak en het sterke pijnstillende effect van onze Medical Kush. Ze is makkelijk te kweken, relatief snel klaar en zeer resistent tegen schimmel en rot.

Net als onze andere autoflowering soorten heeft Lemon Cream Kush Automatic weinig voeding nodig. Ze is kort en vol en vormt één grote hoofdtop met een spaarzaam aantal zijtakken. De eerste tekenen van bloei zullen ongeveer 5 weken na het ontkiemen zichtbaar worden, na ongeveer 10 weken is Lemon Cream Kush Automatic klaar om te oogsten. Deze soort vooral ontwikkeld voor buiten, maar doet het binnen onder 20 uur licht per dag het allerbest.

Lemon Cream Kush Automatic lijkt qua aroma en smaak nog steeds heel erg op de fotoperiode versie. Een heerlijke combinatie tussen citroen en zoete Kush, maar nu met een vleugje skunk erbij. Ondanks haar indica achtergrond is het effect zeer helder en gebalanceerd, wat eerder doet denken aan een sativa soort. De lichte body stone zorgt voor een sterk en langdurig pijnstillend effect dat goed overdag gebruikt kan worden tegen allerlei soorten (chronische) pijn.