Spliff Moon Walker Kush

5 Stuks indica

Spliff Moon Walker Kush
Spliff Moon Walker Kush
32.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895088
Moon Walker Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Blue Medi Kush x Skywalker O.G.. Indica soort met hoge opbrengst en sterk verdovend effect. Sterke citroen-achtige kush geur en smaak. Groeit klein en vol. Uitstekend voor het verlichten van stress, chronische pijn, slapeloosheid, gebrek aan eetlust en depressie.

Met Moonwalker Kush hebben we een van de best mogelijke Kush soorten op de markt gebracht. Deze hybride plant is robuust, makkelijk te kweken en heeft de unieke kracht en smaak van de wereldberoemde Skywalker O.G.. Door een Amerikaanse stek van deze soort te kruisen met onze Blue Medi Kush hebben we de betrouwbaarheid, vitaliteit, schimmelresistentie en topstructuur nog verder verbeterd. Het eindresultaat is een potente, trichoom-gevulde super kush soort die bovendien extreem hoge opbrengsten haalt.

Moon Walker Kush is indica dominant, dus je kunt relatief korte, volle planten verwachten. De bladeren zijn kort en breed met een zilverachtige gloed en doen denken aan klassieke Californische Kush. Moon Walker Kush groeit tot ongeveer 80-90 cm hoogte en is daardoor uitstekend geschikt voor een SOG of SCROG kweek. Ze produceert sterk ruikende, compacte kush toppen in elke node en doet gemiddeld 9 weken over de bloeiperiode. Er groeit één centrale cola met sterke zijtakken, die uiteindelijk ondersteund moeten worden vanwege het gewicht.

Deze soort heeft een sterke klassieke kush geur, smaak en nasmaak met een vleugje citrus. Kush-liefhebbers zullen de Cali Kush in deze soort gelijk herkennen aan de smaak en de snelle, sterke high die langzaam overgaat in een langdurige, sterke en kalmerende lichamelijke stone. Dit is een soort voor in de avond, Moon Walker Kush bevat namelijk zoveel THC dat je "the Force" echt wel voelt!