Spliff Purple Berry Kush

5 Stuks indica

Spliff Purple Berry Kush
Spliff Purple Berry Kush
29.90 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895092
Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Spliff's Strawberry X O.G. Kush.  Zeer sterke kush soort met een unieke bessensmaak. Actief effect dat langzaam over gaat in een bedwelmende body stone.

Purple Berry Kush is het resultaat van experimenteren met het kruisen van twee soorten die bekend staan om hun smaak, kracht en specifieke effect. Door Spliff's Strawberry te combineren met O.G. Kush hebben we een extreem potente mix van de beste eigenschappen van de beide soorten gecreëerd die ook nog eens hoge opbrengsten haalt! De bloeitijd is veel korter dan Spliff's Strawberry en de planten zijn veel stressbestendiger dan O.G. Kush.

Deze indica dominante soort groeit snel, wordt kort en vol, heeft donkergroene bladeren en kan goed omgaan met hoge EC waardes. Haar struik-vormige groeiwijze komt nog meer tot uiting tijdens de bloei, de zijtakken kunnen namelijk zo zwaar worden dat ze ondersteuning nodig hebben. Zorg wel dat je luchtfilters in orde zijn voordat je deze weergaloos sterk ruikende soort neerzet.Voor een optimale terpenen profiel kweek je deze soort het liefst op hydro.

Purple Berry Kush combineert een heerlijke fruitsmaak met een sterke Kush nasmaak. Het effect is zeer sterk en begint energiek, dit ontwikkelt zich daarna rustig in een bedwelmende body stone die Kush liefhebbers zeker zullen waarderen. Medicinaal te gebruiken tegen stress, pijn en depressie.