Spliff Silver White Widow

5 Stuks Regular Silver line Seeds

Spliff Silver White Widow
Spliff Silver White Widow
17.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ890028
White Widow Reguliere Wiet Zaden

Hybride. Brazilian Sativa x South Indian Indica. Snel en stabiel. Krachtige coffeeshop klassieker met hoge opbrengsten.

White Widow is ooit ontwikkeld om de groeikracht en de typische indica geur van Zuid-Indiaase landras indica te combineren met de opwekkende, energetische high van Braziliaanse Sativa. Het resultaat is een makkelijk te kweken, betrouwbare en oersterke soort die snel bloeit en hoge opbrengsten oplevert. Onze reguliere White Widow is al decennia onveranderd, maar is desondanks nog steeds een van de krachtigste en populairste soorten in de Amsterdamse coffeeshops.

Deze hybride soort uit een aantal sativa kenmerken wat betreft de vorm van de toppen en harsproductie. De algemene groeiwijze, korte bloeifase en vorm van de bladeren lijken daarentegen weer meer op een indica soort. White Widow begint na 3-4 weken de eerste toppen te vormen en ontwikkelt zich daarna razendsnel. Door haar geweldige bloem/blad verhouding is deze soort zijn de toppen ook nog eens zeer makkelijk te verwerken. Deze soort kan het best gekweekt worden door middel van hydrocultuur.

White Widow heeft een zoetzuur, aards aroma en een pikant zoete nasmaak. De snel opkomende high is actief en stimulerend met een milde body stone. Medicinale toepassingen zijn bijvoorbeeld slapeloosheid, gewrichtspijn, spierspasmes en slapeloosheid.