Sjoppie - Venice Beach Afghan

Feminized

Sjoppie - Venice Beach Afghan
vanaf € 5,95 *Prices include VAT
Article codeZdsKS13
Venice Beach Afghan

THC                        20%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        High
Opbrengst buitenkweek        High
Hoogte binnenkweek        90 – 160 cm
Hoogte buitenkweek        130 – 200 cm
Bloeiperiode                8 - 9 weken
Oogstmaand                September - Oktober
Genetische achtergrond        OG Kush X White Widow
Sativa - Indica                25% Sativa 75% Indica

Details
De Venice Beach Afghan is een ontzettend populaire soort, doordat deze plant gemakkelijk te kweken is, maar wel een krachtig en bijzonder effect geeft.

Herkomst
De Venice Beach Afghan is een kruising tussen OG Kush en White Widow die bestaat uit 25% Sativa en 75% Indica. Door de kruising met White Widow krijg je een makkelijke plant met een hoge opbrengst. OG Kush is afkomstig uit Californië en is wereldwijd bekend door haar bijzondere aroma en krachtige effecten. Deze OG Kush eigenschappen komen bij de Venice Beach Afghan terug in de geur, de smaak en het effect.

Kweekeigenschappen
De Venice Beach Afghan is een kleine en brede plant met flinke Indica buds. Deze vette buds worden geproduceerd dankzij haar White Widow genetica. De buds zorgen er ook voor dat de opbrengst, ondanks dat de plant klein blijft, toch redelijk hoog is. De Venice Beach Afghan is geen moeilijke plant. Ze is niet vatbaar voor ziektes en schimmels en blijft in principe makkelijk gezond. Na een bloeiperiode van 7 tot 8 weken, wanneer de trichomen melkachtig en amberkleurig zijn, is ze klaar om geoogst te worden. Laat de cannabis na het oogsten goed drogen!

Effect en smaakbeleving
Venice Beach Afghan heeft, net als haar OG Kush ouder, een petroleumachtige en fruitige geur en zoete smaak. De smaak van de rook is lekker en zacht voor je keel. Het effect is krachtig en uniek, een heftige combinatie van een stoned en een high gevoel. Je wordt er heerlijk ontspannen en creatief van. Venice Beach Afghan helpt erg goed bij pijn en ze zorgt ervoor dat je goed kunt slapen.

Unieke eigenschappen
Makkelijk te kweken
Krachtig en bijzonder effectDe Venice Beach Afghan is een ontzettend populaire soort, doordat deze plant gemakkelijk te kweken is, maar wel een krachtig en bijzonder effect geeft.